Dramapass i särskoleklasser

Samarbete med dramapedagog och särskolor – 
Detta händer höstterminen 2022

Samarbete med biblioteket i Fittja och särskolor. 
Möta läsning genom dramaövningar och högläsning i särskolor. Ett arbete som gjorts tidigare i andra bibliotek och särskolor i Botkyrka.Under fem tillfällen får särskoleklasserna prova olika dramaövningar och om önskemålet finns även gestalta någon saga eller något vi tillsammans hittar på. 

Nytt kulturprogram erbjuds för särskolor
med auktoriserade dramapedagog Jenni Inge och Camilla Ekström. Se fliken “Skattkistans hemlighet”

Eleverna får prova dramaövningar som kan leda fram till improvisationer och små teaterföreställningar, allt ifrån elevens egna förutsättningar. Vi erbjuder att arbeta skapande och locka fram fantasin med hjälp av dramaövningar.

Fortsatt samarbete med särskola i Stockholm. 
Under tre tillfällen får eleverna prova använda sig av olika dramaövningar och musik i klassrummet. Jag använder tecken som stöd TAKK, bilder, rekvisita, teaterkläder samt handdockor.

Handboken

“Dramaövningar i skolan – Hur du använder dramaövningar som verktyg i klassrummet”

Boken vänder sig till pedagoger som jobbar i grundskola, särskola och gymnasium. 

Alla övningar passar inte alla elever men det går att göra om en hel del övningar och i boken ger jag olika förslag på hur. Det finns även ett kapitel i boken som beskriver hur jag jobbar i särskoleklasser.  Boken kostar 169 kr (+ ev. fraktkostnad) och går att beställa via den här hemsidan. Det går även att beställa workshop av mig där bok ingår.

 

Intresserad av samarbete? Hör av dig till mig så berättar jag mer. info@camillakulturpedagog.se